L'Escola Montserrat Solà s'uneix a la reivindicació contra el canvi climàtic

L’Escola Montserrat Solà s’ha afegit aquest matí a la reivindicació global contra el canvi climàtic amb una activitat conjunta on hi ha participat tot el centre. Les activitats, que s’han realitzat a la plaça de la llibertat,  han estat dirigides per l’artista Nathaly Rey. El nens i nenes han treballat amb un gran nombre de materials reciclats, especialment envasos de iogurts, amb la idea de veure tot el volum que es consumeix i el contrast que provoca amb la natura, tot jugant amb els colors i la composició.

L’activitat també ha comptat amb la col·laboració del científic Joan David Tabara per fer entendre als nens la importància de frenar el canvi climàtic. Tot i que moltes de les accions que es poden fer per revertir la situació climàtica són decisions que han de prendre els adults, Tabara assegura que els nens poden fer una sacsejada psicològica important i, fins i tot, educar els seus pares.

Des del centre entenen que és molt important treballar aquest missatge des de les escoles, provocar reflexions i desenvolupar l’esperit crític. L’acció d’avui ha sorgit d’una activitat que es va realitzar l’any passat i que lligava la ciència amb l’art.

Aquesta no és l’única acció que es realitza des de l’escola Montserrat, de fet, la mestra Susana Bacardí assegura que no tindria sentit si des de l’escola no treballessin la seva continuïtat.

Informa: J.Peñaranda