L'Escola Meritxell commemora els seus 50 anys

L’Escola Meritxell celebra aquest curs 2019-2020 el seu 50è aniversari. Ahir a la tarda es va celebrar l’acte institucional a l’escola, on hi van assistir alumnes, familiars, professorat i també l’Alcalde de Mataró, David Bote, el regidor d’educació, Miquel Àngel Vadell i el director de Serveis Territorials del Maresme i el Vallès Oriental, Pere Masó. En total, més d’un centenar de persones que van acompanyar el centre en el llançament d’aquest 50 anys d’escola.

Per commemorar l'aniversari explica Jordi Casals, president de la Fundació de l'Escola Meritxell, s'està treballant en el projecte Alumni, des d'on es realitzaran diverses activitats amb antics alumnes de l'escola per fer-los partícips d'aquests 50 anys, alhora que es fomenta el contacte el retrobament d'antics alumnes.

Per altra banda, el curs a l’Escola Meritxell arranca amb noves instal·lacions. S’ha renovat el menjador, la part d’educació infantil i la d’ESO. Les pròximes actuacions es realitzaran a la zona de primària. Es preveu que en els pròxims 2 anys l’edifici antic quedi totalment renovat.

Des de fa 9 anys l’escola Meritxell compta amb dos edificis diferenciats, el de Batxillerat, acabat de construir el curs 2010-2011 i l’edifici Principal, el més antic, que just aquest estiu se n’ha acabat la primera etapa de remodelació.

 

Informa: J.Peñaranda