L'Escola El Turó celebra 50 anys amb una exposició a l'Ateneu de la Fundació Iluro

L'Escola El Turó celebra el seu 50è aniversari aquest curs 2018-2019. El centre concertat situat a la Ronda Rocablanca arriba al mig segle de vida adaptant-se a les exigències dels nous temps. Per celebrar-ho han organitzat una exposició a l’Ateneu de la Fundació Iluro que s’anomena “El Turó, 50 anys aprenent junts”. La mostra pretén recollir la història de l’escola al llarg de les 5 dècades, tot repassant-ne l’origen, la seva evolució, els seus elements distintius i el seu futur en l’àmbit pedagògic i metodològic. 

L’Escola el Turó va començar el 1968 seguint l’estela de Mossèn González, conegut com a Mossèn Biscúter, amb només alumnes de parvulari i amb els anys va passar a ser una Fundació, que ara és la que dirigeix el centre. El centre va néixer a partir de la iniciativa d’una família mataronina que volia aplegar nens i nenes vinguts d’arreu sota el paraigües d’una escola catalana , integradora i progressista. 

Dins del programa de celebració dels 50 anys destaquen també els jocs florals i tot plegat acabarà amb un sopar al pati de l’escola on es convida a alumnes, professors i antigues famílies.