L'escola Arboç rep 17000€ de la gala organitzada per Mataró Camina

L'entitat va organitzar l'acte, al Teatre Monumental, el passat mes de novembre a benefici de l'AMPA de l'escola i ja treballa en la propera edició

Més de 17.000€ són els diners que aquest matí de dijous ha rebut l’AMPA de l’escola d’educació especial Arboç, de la mà de Mataró Camina. És el resultat de la recaptació feta per l’entitat amb la gala organitzada el passat mes de novembre i que va presentar Justo Molinero, al Teatre Monumental. La quantitat total recaptada supera els 20.000€ en ingressos, però després de pagar les despeses derivades de l’organització del certamen, s’han hagut de restar gairebé 3.000€. En qualsevol cas, són uns diners que serviran per seguir dotant l’escola d’eines que millorin la qualitat de vida i educativa dels alumnes de l’Arboç. Josep Maria Spà és el president de Mataró Camina i Rocío Martín, la presidenta de l’AMPA.

A l’acte que han fet aquest dijous al pati de l’escola i en el que han participat diversos alumnes que han rebut el xec amb la quantitat que han recaptat per a l’escola. També hi ha assistit la regidora de Benestar Social, Laura Seijo, que ha destacat la solidaritat i bona entesa entre les diferents entitats de la ciutat de Mataró.

Mataró camina treballa ja en l’organització de la propera gala que volen tornar a celebrar el proper mes de novembre. Comptant, també aquest cop, amb el locutor Justo Molinero.