Les rebaixes d'estiu s'allargaran fins l'agost

L’1 de juliol va començar oficialment la temporada de rebaixes d’estiu. Una campanya que s’allargarà fins a finals d’agost en la que les petites i grans botigues volen aprofitar el bon clima i les vacances de la gent per omplir els seus negocis. Des de Mataró Audiovisual hem sortit al carrer per conèixer si la gent està informada sobre el període de rebaixes i saber si ja han començat a aprofitar-les.

Les botigues de roba, maletes i bosses de viatges, i material escolar són alguns dels negocis que millor rebuda tenen durant aquest període de rebaixes. Encara que moltes famílies i joves ja tenen programat algun viatge per aquesta estació es reserven alguna quantitat per aprofitar la baixada de preus. 

Tot i que el consumisme segueix estant present, les contínues campanyes de rebaixes, en especial les d’estiu i les d’hivern, acaben generant falta de credibilitat en la gent.

El 31 d’agost finalitza el període de rebaixes i encara és massa aviat per fer una valoració definitiva, però la gent sembla disposada a seguir participant en aquesta campanya.

Informa: J.Peñaranda

Tags: