Les rebaixes al tren, una mesura de sentit comú segons Albiach

La líder d'En Comu Podem creu que, amb l'inici del curs polític, el govern ha de treballar per tenir un nou pressupost, "el que Catalunya es mereix".

En Comú Podem ha fet una roda de premsa amb la presidenta del partit al Parlament, Jèssica Albiach. Acompanyada del líder del partit a Mataró, Sergi Morales, Albiach ha remarcat que les rebaixes als bitllets de RENFE són una mesura bàsica davant l’alta inflació que pateix la ciutadania. Ara cal, segons els comuns, dotar el servei de tren de més fiabilitat i puntualitat perquè sigui una forma ràpida i econòmica per arribar al lloc de feina o estudis. En l’àmbit local, Sergi Morales, ha remarcat que l’oferta d’autobusos de Mataró a Barcelona, que s’incrementa a partir de dilluns, també hauria de créixer pel que fa als busos que fan parades a diversos municipis de la comarca en el trajecte fins a Barcelona.

“ És una mesura que feia temps que veníem reclamant, que pensem que és de sentit comú en una situació de crisi energètica i amb una inflació brutal on les famílies fan mans i mànigues per poder arribar a final de mes”, Jèssica Albiach, Diputada En Comú Podem

El partit ha sortit avui al carrer, per repartir tríptics informatius sobre la gratuïtat del transport públic. Un dels punts escollits ha estat l’estació de RENFE a Mataró.

Informa: O.Debat