Les platges del Varador i el Callao revaliden la Q de qualitat turística

Les platges del Varador i el Callao revaliden la Q de qualitat turística

Les platges del Varador i del Callao obtenen la Q de Qualitat un any més. Un reconeixement que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) que totes dues obtenen reiteradament des de 2010. La Q de qualitat s’atorga a aquelles platges que compleixen uns alts nivells de qualitat en els serveis que presten als usuaris.

L’auditoria de qualitat de les platges té en compte aspectes com la planificació, l’organització, la gestió ambiental, la gestió dels recursos, el procés de control i la millora contínua de la qualitat turística de la platja, i aquest any també les millores necessàries per adaptar-se a les circumstàncies de la crisi sanitària.

Per obtenir aquest certificat, les platges han de reunir una sèrie de requisits, que són avaluats per una empresa auditora externa. Les platges del Varador i el Callao han superat l’auditoria externa obtenint una nota de 9,29. Entre els punts forts d’aquest any hi ha la supervisió i el control de Protecció Civil per a l’adaptació de les mesures del Servei de Socorrisme davant la Covid -19, el nou sistema per conèixer la satisfacció de l’usuari mitjançant una enquesta al portal wifi, el fet de  disposar permanentment d’un equip d’informadors Covid -19,  així com l’augment de la freqüència en les neteges de desinfecció de les dutxes i els banys de les platges.

El reconeixement es visualitza a les platges certificades amb una bandera de color blanc, que conté una ‘Q’ blanca sobre un fons blau, i als panells informatius situats al passeig Marítim.

Informa: C.Sánchez