Les obres d'urbanització del sector del Sorrall van sobre calendari previst

El sector del Sorrall segueix la seva urbanització sobre calendari previst. L’alcalde, David Bote, conjuntament amb altres regidors del consistori han visitat avui les obres que es van iniciar al mes de juliol i que executa l’empresa municipal d’urbanisme, PUMSA. Unes obres que de moment estan tirant endavant la primera fase que contempla la urbanització del nou vial paral·lel a la carretera d’Argentona i que passa pel Sorrall. És un eix que pretén millorar l’accessibilitat a Mataró, l’aparcament del barri i el teixit comercial i social de la zona per la prolongació de l’Avinguda Puig i Cadafalch. 

Aquesta obra també comporta la creació d’un a nova rotonda que ha de connectar la carretera d’Argentona amb la Via Sèrgia, mesures que ja es preveien al projecte de millora dels accessos de la C-32. De moment, i abans no començar la segona fase de les obres, s’està treballant en la construcció d’una calçada provisional (a l’espera d’executar la nova), la nova plataforma del vial i la canalització dels diferents serveis. Tot plegat però, segueix sobre calendari previst.

El pressupost de la primera fase és de 579.862,82 euros (IVA inclòs) tot i que la Diputació n’aporta 470 mil en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015.

Informa: Marta Gómez