Les obres del carrer Sant Josep s’endarrereixen fins al gener

Havien de començar aquest juny, però a petició dels comerciants l'Ajuntament ha optat per endarrerir-les mig any per no afectar la campanya comercial de Nadal

Fotografia: tvmataró

La reurbanització del carrer Sant Josep s'endarrereix fins a mitjans de gener del 2023. Les obres havien de començar aquest mes de juny, però el consistori a petició dels comerciants i restauradors de la zona ha decidit endarrerir-les mig any per no afectar la campanya de Nadal. Inicialment, els treballs havien de durar 5 mesos. Aigües de Mataró, però, aprofitarà per fer també obres al clavegueram, allargant les actuacions a la via 5 mesos més. Això hauria provocat que les obres finalitzessin el mes d'abril de l'any vinent, afectant la campanya comercial nadalenca. Amb el nou calendari, les obres començaran a mitjans de gener i que finalitzin a la tardor del 2023.

Tot i que la tipologia de carrer és diferent de la del Camí Ral, la filosofia de reurbanització serà similar. El projecte contempla la pacificació del vial, fent que les voreres i la calçada quedin al mateix nivell per facilitar el pas de les persones. També es busca millorar la dinamització comercial de la zona.

Les obres de reurbanització del carrer Sant Josep s'emmarquen en la proposta guanyadora del Pla d'Impuls del Centre, que té l'objectiu de millorar la imatge dels carrers i posar en valor l'espai urbà, patrimonial i arquitectònic de Mataró.

 

Informa: S.Ruiz