Les obres de l’eix Herrera acabaran el febrer amb prop de 4 mesos de retard

Herrera

Després de prop d’un any d’obres, la urbanització de l’Eix Herrera encara el seu tram final i estarà acabat el proper més de febrer. Finalment, el conjunt d’obres s’hauran retardat 4 mesos respecte la previsió inicial.

La zona que s’està urbanitzant és de 12 mil metres quadrats. Els carrers Herrera, Prat de la Riba i Pacheco s’ampliaran fins a 20 metres d’amplada, amb la intenció de fer d’eix de vinculació cap al centre.

Al desembre, s’obrirà al trànsit els carrers Herrera i Pacheco però el projecte complert no s’acabarà fins a finals de febrer de 2019.

L’alcalde David Bote ha fet una visita d’obres dimarts al matí acompanyat del regidor Juan Carlos Jerez. Bote celebra que tiri endavant un nou espai de la ciutat que prioritza les persones i que acollirà en un futur el nou edifici de l’escola Joan Coromines

Els diners de les obres que, 2,1 milions d’euros, provenen dels costos generats per les promocions de pisos que s’hi construiran, sense aportació municipal.

El projecte també té contempla la rehabilitació de la xemeneia Clement Marot, que quedarà integrada dins l’espai públic.

Informa: O.Debat