Les noves urgències nocturnes del CAP de la Ronda Prim es posen en funcionament

El CAP de la Ronda Prim estrena avui horari nocturn d’urgències. Ho fa arrel del trasllat del Punt d’Atenció Continuada del CAP El Maresme al CAP de la Ronda Prim. Un canvi d’ubicació que s’ha realitzat avui i que serà provisional a l’espera de l’obertura definitiva del futur Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Mataró. Els horaris del servei d’urgències nocturns del CAP de la Ronda Prim seran els que hi havia fins ara al CAP El Maresme: de 20h a 8h de dilluns a divendres; de 17h a 8h els dissabtes; i de 8h a 8 els diumenges i festius. A més del servei d’urgències, també es trasllada el servei  d’atenció domiciliària. Un canvi, però, que no afecta als usuaris,  que hauran de seguir trucant al 061 per demanar el servei.

Amb aquest trasllat, el Punt d’Atenció Continuada (urgències) podrà disposar d’un espai més adequat i confortable que permetrà millorar la qualitat assistencial dels pacients. Al CAP Ronda Prim s’hi instal·larà un taulell d’atenció, una sala de descans i càmeres de seguretat.

A més, també a partir del dimarts 20 de febrer, els CAP de Rocafonda - el Palau, Ronda Cerdanya, El Maresme, Ronda Prim i el consultori local de La Llàntia atendran fins a les 20 h (fins ara era fins a les 21 h), de dilluns a divendres, com la resta dels centres d’atenció primària de Mataró i dels municipis adjacents.