Les Nadales escolars es reinventen i tornen a Mataró Televisió un any més

Aquest any 23 centres escolars de Mataró i de la comarca, així com diferents entitats, participen a la tradicional cantada de nadales que organitza Mataró Audiovisual

Les Nadales escolars es reinventen i tornen a Mataró Televisió un any més

Tal com marca la tradició, quan s’apropa el Nadal diverses escoles de Mataró i de la comarca, així com algunes entitats, participen a la cantada de nadales que s’emet anualment per Mataró Televisió. Aquest any, a causa de la situació sanitària s’ha hagut de repensar aquesta col·laboració. Habitualment, els alumnes de cada centre participant acudien a les instal·lacions de Mataró Audiovisual, on s’enregistraven les nadales al plató de televisió. Per prevenir la Covid-19, aquest desplaçament no s’ha pogut dur a terme, tot i així s’ha trobat la manera de gravar i difondre aquest contingut nadalenc.

Les 23 escoles de Mataró i de la comarca que han volgut col·laborar, així com Mataró Educa en Xarxa, l’Escola de música el Carreró i l’Escola de música Masafrets, han enregistrat les nadales des de les seves instal·lacions. Jerseis adequats per la ocasió, barrets de Pare Noel, mascaretes i mesos d’assajos han fet possible que aquest any continuïn havent nadales en unes dates tan assenyalades com aquestes.

L’emissió de la cantada de nadales escolars començarà avui 24 de desembre a partir de dos quarts de nou de la nit. Demà, dia de Nadal, arribarà el torn a la segona emissió a partir de dos quarts de vuit del vespre. La darrera s’emetrà per Sant Esteve a partir de la una del migdia. Aquests continguts es podran veure tant per Mataró Televisió, com per la web www.mataroaudiovisual.cat. A més, per aquells que vulguin recuperar les nadales, estaran disponibles al servei a la carta de la web de Mataró Audiovisual.

Informa: L.Sanmiquel

Tags: