Les jornades Iludo omplen de jocs el Centre Cívic Pla d’en Boet

Jocs de taula tradicionals i d’altres de més moderns, alguns d’ells inspirats en sèries de televisió. Això i més és el que s’ha pogut veure aquest dissabte al Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró.

L’equipament mataroní ha acollit per primera vegada les Jornades Iludo, + que Jocs, una iniciativa de l’Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante que des de fa cinc anys posa a disposició de petits i grans tota la seva oferta lúdica.

L’objectiu de les jornades és que els participants es diverteixen però també demostrar que poden aprendre molt a través del joc.

Les jornades han ofert uns 300 jocs enfocats a nens d’entre 6 i 15 anys. També han inclòs una taula rodona sobre el joc i l’educació; un taller vinculat a les matemàtiques, novetats editorials, un concurs i activitats per a tota la família. Alberto Madruelo, explicava que Iludo + Jocs és també una oportunitat per a la mateixa entitat.

Aquestes no són les úniques activitats que organitza el Club de Rol Banshee Errante a Mataró. L’últim divendres de mes celebra les Nits lúdiques al mateix Centre Cívic del Pla d’en Boet, mentre que les tardes de cada tercer dissabte porta una ludoteca infantil i juvenil a la biblioteca Pompeu Fabra. 

Informa: B. Doñate i J.Masriera