Les històriques embarcacions Nao Victoria i Galeón Andalucía atracaran a Mataró

Fotografia: Fundación Nao Victoria

Dos vaixells històrics atracaran aquesta setmana a Mataró. Són La Nao Victoria i el Galeón Andalucía. Tots dos es podran visitar a la base nàutica Mataró Marina Barcelona de Varador 2000. La Nao Victoria és una rèplica d’una de les cinc embarcacions amb la que Fernando de Magallanes va fer la volta el món entre el 1519 i el 1522. El Galeón Andalucía, per la seva banda, és una rèplica dels galions que van recorre les rutes comercials que van unir Europa amb Amèrica i les Flipines. Dues embarcacions monumentals que es deixaran veure a la capital maresmenca entre el 22 i el 25 de març, abans de reprendre la seva ruta cap al festival Escala Sète, al sur de França.

L’estada de la Nao Victoria i del Galeón Andalucía serà un petit tast de la trobada de vaixells centenaris “Maresmar” que es farà aquest mes de juny. Un festival que acollirà una vintena de vaixells històrics. Un esdeveniment que vol sobretot dinamitzar el turisme, i alhora posar en valor el patrimoni i els oficis marítims del Maresme.

Els tiquets per visitar els dos vaixells es poden adquirir directament en el moll de Mataró Marina Barcelona o bé des de la pàgina web de la Fundación Nao Victoria.

 

Informa: S.Ruiz/ M.Aznar