Les fortes pluges de divendres deixen a Mataró imatges espectaculars

tempesta
Fotografia: Mataró Audiovisual

La forta tempesta que va caure aquest divendres a Mataró va deixar imatges espectaculars que feia temps no es veien a la ciutat. Grans quantitats d’aigua baixant per alguns dels carrers més transitats de la ciutat, com ara el Torrent o el carrer Hospital i que van dificultar durant gran part de la tarda la circulació de vehicles. Davant les fortes pluges l’Ajuntament de Mataró va activar el Pla d’Actuació Municipal per inundacions.

Pel que fa a equipaments municipals, els serveis d’emergència van haver d’intervenir al Museu de Mataró, Ca l’Arenas i Can Marfà.

La tempesta va deixar més de 111 litres per m2 i una cinquantena d’avisos a Bombers, la majoria per baixos, locals comercials i pàrquings inundats. La pluja acompanyada de fortes rafegues de vent va provocar la caiguda d’alguns arbres que van haver de ser retirats de la via pública. Per altra banda, un llamp, va provocar importants esquerdes a la xemeneia de la Plaça de l’Assemblea de Catalunya, que ha quedat tancada  ara als vianants

Pel que fa a equipaments municipals, els serveis d’emergència van haver d’intervenir al Museu de Mataró, Ca l’Arenas i Can Marfà per inundacions en la planta baixa.

Informa: A.Gual/ P.Andreu