Les escoles obren les seves portes al nou alumnat

Els centres educatius de Mataró obren les seves portes els mesos de febrer i març. Les escoles proposen visites i xerrades en algunes dates concretes perquè les famílies dels futurs alumnes puguin conèixer el projecte i les instal•lacions. 
L’Ajuntament de Mataró ha publicat al seu web un calendari on es poden consultar les dates de les jornades de portes obertes de cada una de les escoles. La majoria de visites de centres públics d’educació infantil i primària, d’educació secundària obligatòria i instituts escola es concentren al març. Pel que fa als centres concertats tant d’infantil, primària i/o secundària les portes obertes es reparteixen del febrer a l’abril. 
Del 23 de març a l'1 d'abril ja es poden presentar les sol•licituds de preinscripció d’educació infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria. La primera quinzena de maig les de batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional, i d'arts plàstiques i disseny. I la segona quinzena de maig serà el torn per les preinscripcions dels cicles de grau superior de formació professional, i d'arts plàstiques i disseny.
Les matriculacions s’han fixat del 16 al 22 de juny en el cas d’educació infantil de segon cicle, educació primària i 1r curs d'educació secundària obligatòria i del 29 de juny al 3 de juliol pel 2n curs d'educació secundària obligatòria.

Informa: C.Sánchez

Tags: