Les Dissantes esperen aplegar 30.000 persones a la platja del Varador

Les Dissantes arriben aquest dissabte a la seva sisena edició totalment consolidades. Aquest acte multitudinari i festiu en favor de la discapacitat arrencarà a 2/4 de 6 de la tarda i tornarà a comptar amb la  participació de Txarango. També acturan Mataró Rumba All Stars, autors del “Joc sóc com tu” d’aquest 2018, Suu i Germà Negre. La principal novetat d’aquesta sisena edició de les Dissantes és el canvi d’ubicació. D’aquesta manera les Dissantes abandonen l’Espai Firal del Nou Parc Central i aterren a la platja del Varador per garantir totes la seguretat dels assistents a la festa. La capacitat de la platja del Varador es calcula per a més de 50.000 persones, tot i que s’espera que els concerts de les Dissantes n’apleguin al voltant de les 30.000.

Una altra de les novetats d’aquest any és que a polsera solidària de les Dissantes arriba acompanyada de la possibilitat de conèixer Txarango, Suu i Germà Negre. La Fundació Maresme proposa un sorteig vinculat amb la polsera, que té un preu d’un euro la unitat, per conèixer els artistes de la nit de concerts de les Dissantes. La persona guanyadora també rebrà un lot de productes oficials personalitzats. Per entrar en aquest sorteig cal seguir el perfil d’Instagram @josocomtu, penjar una foto o un vídeo amb la polsera de les Dissantes d’aquest 2018 amb l’etiqueta #polseradissantes2018. Cal tenir en compte que cada perfil només pot penjar una única foto o vídeo i que el perfil ha de ser públic perquè l’organització pugui tenir-hi accés. Les publicacions es poden penjar fins la matinada del dia 22 de juliol.

Les polseres solidàries de les Dissantes es poden adquirir a les oficines de la Fundació Maresme de dilluns a divendres de 8 del matí a 6 de la tarda i el mateix dia 21 de juliol, dia de Dissantes des de les 17.30 a la Platja del Varador.

Informa: S.Ruiz / O.Agramunt