Les destinacions preferides dels mataronins

Immersos en plena temporada d’estiu, molta gent marxa de vacances en aquestes dates del principi del mes d’agost. Ja sigui amb cotxe, tren, avió o vaixell, al poble del costat o a l’altra punta del món, alguns aprofiten per desconnectar de la rutina i conèixer altres indrets i cultures. Des de Mataró Audiovisual hem sortit al carrer per conèixer quins són els plans i els destins que tenen els mataronins per aquestes vacances. 
Les destinacions són molt diverses. Des d’aquells que van al poble a estiuejar i visitar a la família, fins als que travessen l’Atlàntic per conèixer la història de l’imperi inca al Perú. Això sí, per arribar a aquests destins hi ha un denominador comú entre la gent, i és que ells mateixos opten per organitzar-se els viatges per reduir costos.
A causa del canvi de tendència de la forma de viatjar de la gent, les agències s’han hagut d’especialitzar per diferenciar-se del mercat que ofereix internet. Viatges molt concrets i a mida com per exemple a Àfrica o Àsia són algunes de les possibilitats que ofereixen aquestes agències.  
Una nova forma de viatjar que beneficia a les butxaques dels turistes i que afecta les agències més tradicionals. El “low cost” s’ha convertit en una tendència. Viatjar més per menys. 

Informa: A.Durán