Les Aules Sènior de Mataró commemoren els seus 40 anys amb una exposició

L’Ateneu de la Fundació Iluro acull fins el 29 de juliol aquesta mostra que repassa les 4 dècades de vida de l’entitat

Imatge: Mataró Audiovisual

Les Aules Sènior d’extensió universitària de Mataró estan d’enhorabona. I és que enguany celebren els 40 anys de vida. Per commemorar aquesta efemèride una de les activitats que s’han organitzat és una exposició que repassa les 4 dècades de vida de l’entitat mataronina.

La mostra commemorativa, a més, finalitza amb una exposició de treballs efectuats per alumnes de la classe de Pintura i Dibuix que s’imparteix a les aules, tal com recorda el seu president, Josep Maria Guanyabens.

Al llarg d’aquests 40 anys, les Aules Sènior Mataró, adscrites a la Universitat Pompeu Fabra, s'han encarregat de promoure la cultura i la formació per la gent gran de manera pionera a Catalunya. En aquest sentit, actualment ja hi ha més de 50 aules d'aquest tipus a tot el país que compten amb uns 17.000 alumnes. Pel tresorer de les Aules Sénior de Mataró, Antoni Vilà, aquestes 4 dècades d’existència suposen tota una fita.

I és que 40 anys després les Aules Sènior de Mataró segueixen gaudint de bona salut i mantenint ben viva la frase de Soló, un dels savis de l’antiga Grècia, que resa: “envelleixo sense deixar d’aprendre”

Informa: Lluís Arcal