Les Aules Sènior de Mataró, pioneres del moviment, tanquen el 38è curs

Punt i final al curs de les Aules Sènior de Mataró. Amb l’objectiu de promocionar la formació i la cultura entre la gent gran, les Aules tanquen a la ciutat el 38è curs des de la creació d’aquest espai. Música, història, filosofia o ciències socials són només alguns dels temes en els que giren les conferències magistrals de cada dimecres que acullen al Foment Mataroní prop de dues centes persones de mitjana. També hi ha altres activitats més actives com tallers, que es concentren a la seu social que tenen les Aules Sènior al Carrer d’en Pujol.  La de Mataró, es considera una de les pioneres de tot Catalunya.

Catedràtics d’arreu del país de moltes disciplines diferents venen cada dimecres a dirigir-se a la gent gran mataronina. Des del cos humà fins a comentaris de pel·lícules, el ventall de temàtiques és prou gran com per donar possibilitat a tocar la majoria dels interessos dels alumnes que hi participen. Segons el president de les Aules Sènior de Mataró, Josep Maria Guañabens, les aules d’extensió universitària són la cirera del pastís, i ho defineix com a “la enciclopèdia” que Mataró posa a disposició cada setmana a la gent gran de la ciutat.

Les Aules Sènior de Mataró estan adscrites a la Universitat Pompeu Fabra i forma part de les més de 50 que existeixen vinculades a les universitats catalanes.

M.Gómez / L.Barroso / L.Fernández