Les Aules Sènior arriben als 40 anys

Un any més, amb l'arribada de la tardor, comença un nou curs de les Aules Sènior d'extensió universitària, que aquest any arriben a la 40a edició. Ahir al matí es van inaugurar, com és tradició, amb la missa a l'església de Santa Anna i l'acte acadèmic que acull sempre el teatre Monumental i que aquest any tracte sobre filosofia de la mà del Dr. Del Pozo. Antoni Vilà, tresorer de les Aules Sènior, s'ha mostrat molt content de poder tirar endavant aquest nou curs tot i les circumstàncies i poder oferir novament un ventall molt ampli de formació i conferències.

El lema de les Aules Sènior és el de mantenir la cultura i l'activitat quan s'arriba a una edat avançada. Vilà ha encoratjat a tothom a participar-hi deixant de banda la por al virus.

Tots aquells que ho vulguin ja poden inscriure's al Foment Mataroní. El curs engega el 14 d'octubre amb una conferència sobre arquitectura sota el nom 'Hospital de la Santa Creu i Santa Pau, Patrimoni de la Humanitat' a càrrec de l’historiador Carles Sàiz.

Informa: J.Peñaranda/ J.Pirt