Les altes temperatures porten els primers banyistes a la platja

Avui dia els usuaris troben a faltar guinguetes, lavabos i altres serveis. Alguns d'aquests es posaran en marxa entre aquest cap de setmana i l'1 de juny.

Fotografia: tvmataró

Amb les altes temperatures d’aquests dies són forces les persones que han decidit posar-se el banyador i trepitjar per primera vegada aquest any la sorra de la platja. Els més atrevits, fins i tot, ja s’hi han banyat i tot.

Brigitte (banyista): Sí, avui és el meu primer dia a la platja. Ja tenia moltes ganes. Està una mica freda però com que hi ha peixets... vas caminant i se't passa el fred.

Samanta Gloria Sanchez (banyista): Jo ja he vingut un parell de vegades amb els gossos. 

A les portes de l’inici de la temporada mitja, que comença aquest dissabte, els ja usuaris de les platges enumeren els serveis que troben a faltar a dia d’avui a la costa mataronina.

Brigitte (banyista): Crec que sempre hi ha d'haver un 'xiringuito' de beure i un 'xiringuito' on hi hagi una infermera per cuidar qualsevol cosa que pugui passar. 

Charo Vazquez (banyista): Jo crec que una mica de neteja. 

Samanta Gloria Sanchez (banyista): Hi hauria d'haver una platja de gossos habilitada, que no tingui només unes xarxes. I que estigués una mica més neta però això el problema és dels usuaris, que no la mantenen neta.

Lourdes Prado (banyista): Lavabos i algun bar per poder comprar un refresc, aigua...

La majoria d’aquestes peticions quedaran satisfetes, com a molt tard, a partir de l’1 de juny, dia en el qual es considera de forma oficial l’inici de la temporada d’estiu. Una temporada que s’allargarà fins a l'11 de setembre.

 

Aquesta notícia ha comptat amb la col·laboració d'alumnes de l'Escola les Aigües de Mataró.