Les administracions mataronines celebren el bon ritme de vendes de loteria de Nadal

Des de dimecres 10 de juliol es pot comprar loteria de Nadal a qualsevol punt de venda autoritzat i l’afluència de gent a les administracions mataronines fa pensar que a la ciutat ningú vol quedar-se sense el seu número. O al menys, comprar-lo durant l’estiu per endur-se’l de record (en el cas dels turistes) o intercanviar-lo amb familiars i coneguts. En Jordi Amaré, responsable de l’administració número 3, afirma que aquest any les vendes segueixen un bon ritme i que fins i tot ell mateix se’n fa creus. Diu que porten més de dos anys sense parar d’augmentar les vendes de la loteria de Nadal.

El que també continua any rere any són les supersticions. Hi ha qui sempre compra la mateixa combinació, a qui li agrada comprar-ne només a una administració concreta i qui té fixació per algun número… tot i la seva fama.

Això sí, les administracions asseguren que l’auge de les apostes per internet han afectat a altres sortejos, com la Quiniela. Per això celebren la tradició de comprar loteria de Nadal, un sorteig que té més de 200 anys i que ni la Guerra Civil va interrompre.

 

Informa: L.Barroso