L'entitat animalista FAADA denuncia el propietari del ruc que carrega ferralla

ruc, gitano

Després que SOS Animals Maresme denuncies la situació del ruc que carrega ferralla a l’audiència prèvia i que l’Ajuntament expliqués que el cas és competència del Departament d’agricultura de la Generalitat, qui té la potestat de decomissar l’animal, una altra entitat animalista se suma ara a la causa. La FAADA ha denunciat el propietari del ruc davant l’Ajuntament de Mataró. Ho ha fet per la via administrativa i pel que consideren  nombroses infraccions de la llei de protecció d'animals de Catalunya i de les ordenances municipals.

Des de l’entitat consideren que és inacceptable que una administració que en les seves ordenances sobre Tinença d'Animals Domèstics manifesta com a objectiu garantir el màxim respecte als drets dels animals, passi per alt aquesta situació de maltractament. 

L’entitat animalista denuncia també, que el ruc no és l'únic animal que ha estat patint aquestes condicions: dos gossos ja van ser rescatats del mateix propietari en un estat lamentable, i encara estan sota la seva possessió un gos, diversos porcs vietnamites i gallines. 
 

Informa: A.Gual

Tags: