L'Audiència Provincial de Madrid reobre el cas Funnydent

Logotip Funnydent

Reobert el cas Funnydent amb centenars d'afectats a Mataró. El cas es va arxivar inicialment ja que la jutge no veia delicte d'estafa i només una mala gestió econòmica.

Ara, una altra instància, l'Audiència Provincial de Madrid, si que entén que hi ha indicis de delicte per part del propietari de les clíniques, Cristóbal López Vivar, que va estafar prop de 9 milions d'euros a uns 2400 pacients ara fa dos anys.

Segons la interlocutòria, a la que ha tingut accés EFE, en l'escrit s'argumenta que el fet que la majoria de comptes de López Vivar, administrador únic de Funnydent, presentessin saldos negatius, no vol dir que no hi hagi delicte. L'escrit també recorda que, FunnyDent va obrir clíniques, quan ja es trobava en situació deutora.

També és curiós, segons els jutges que, 11 dies abans del tancament sobtat de Funnydent, López Vivar va denunciar el robatori de material informàtic amb la comptabilitat de l'empresa.

Per tot plegat, l'Audiència acorda revocar l'arxiu de la causa i la torna al jutjat inicial de Navalcarnero per a què continuï investigant el cas.

En el seu moment l'Ajuntament de Mataró va fer acompanyament del cas, sobretot a nivell sanitari. El consistori però, no es va presentar com a acusació particular.

 

Informa: O.Debat