L'Audiència de Girona vol obrir "noves vies" per aclarir el crim de Susqueda

S’obren noves vies d’investigació en el cas del crim de Susqueda. L’Audiència de Girona ha acceptat algunes de les diligències que va sol•licitar la defensa del presumpte autor del crim, Jordi Magentí, perquè no volen deixar escapar la possibilitat que cap via pugui aclarir el delicte. Per això, corregeix el jutge instructor i, ara, insta els Mossos a identificar totes les persones de la zona, perquè no descarta línies i hipòtesis d’investigació amb l’objectiu d’esgotar totes les opcions.

L’Audiència gironina entén que la proximitat geogràfica de diversos establiments amb el pantà i la possibilitat d’accedir a peu i sense telèfon mòbil obren una nova via a investigar. De fet, es tractaria d’un centre de rehabilitació i una casa de turisme rural. A més, també vol que es busquin els antecedents penals de totes aquestes persones.

El passat 26 de juliol el Jutjat de Primera Instància número 2 de Santa Coloma de Farners va imposar una fiança de 460.000 euros a l’acusat, presumpte autor dels crims dels dos joves maresmencs que es trobaven a Susqueda, per cobrir eventuals indemnitzacions als familiars de les víctimes. El jutge afirmava que existien suficients indicis de criminalitat i que l’acusat comptava amb armes blanques i es considerava el principal sospitós d’haver disparat als dos joves.

Informa: M. Rodríguez