×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L'ATM compensarà els abonaments de transport caducats durant l'estat d'alarma

transport

A partir de demà, 1 de juliol, l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) activarà un sistema de compensació per a aquells abonaments de transport públic que es van quedar a mitges a causa del confinament i que han caducat després d'aquests mesos. No es tornaran ni reemborsaran els diners, però els títols del transport prorrogaran la data de caducitat de forma automàtica al validar-los.

El sistema de compensació s'activarà automàticament a partir de l'1 de juliol quan l’usuari validi l’abonament caducat durant l’estat d’alarma i que no hagi estat utilitzat des del 14 de març. Des de l’ATM indiquen que aquesta compensació es podrà activar durant tot el 2020 i, per tant, recomanen no activar-la fins que no sigui necessari.

En cas que la validadora indiqui que el bitllet ha caducat o que l’abonament s’hagués utilitzat en algun moment a partir del 14 de març, data de la declaració de l'estat d'alarma, els usuaris hauran de fer una petició telemàtica per allargar el període de validesa del títol. En cas que la reclamació s'accepti, podran recollir l'abonament amb un període de validesa corresponent al període no utilitzat quan les oficines d'atenció al client reobrin. En aquest cas, els títols seran vàlids fins el 31 de març del 2021.