L'Associació Mataró LGTBI+ celebra el seu primer any amb el desig de seguir creixent

Ara fa un any que 7 impulsors van promoure l’associació Mataró LGTBI+, una entitat que naixia amb l’objectiu de ser una referència per a aquest col·lectiu a la ciutat, fer sentir la seva veu i reivindicar els drets i la inclusió de totes les persones LGTBI. Una molt bona acollida, que no esperaven, i que els fa sentir molt orgullosos de la ciutat. La presidenta de l’entitat, Heidi Pérez, afirma que cada vegada se’n parla més, tot i que cal seguir treballant en aquest sentit, perquè encara queda molta feina per fer. 

L’entitat vol seguir creixent i sumant amb la resta de teixit associatiu de la ciutat. Segons Pérez, fer sinèrgies amb col·lectius feministes o esportius és bàsic per seguir ampliant el seu radi d’acció. La presidenta de l’associació LGTBI a Mataró assegura que cal definir els nous actes de futur i una bona oportunitat per fer-ho la tindran aquest mes de juny, que ve marcat pel dia de l’orgull. Per celebrar-ho, durant tot el mes es duran a terme xerrades, exposicions, documentals i una rua, que tindrà lloc el dia 28 de juny, quan es farà l'acte central en motiu d'aquest primer aniversari.

 Pérez afirma que encara hi ha moltes discriminacions i feina a fer i que, en un món ideal, l’entitat no hauria d’existir.

 

Informa: M.Rodríguez