L'Associació de Salut Mental de Mataró i Maresme celebra el seu 25è aniversari

Com que el coronavirus ha impedit celebrar-ho com s’havia planejat, l’Ajuntament de Mataró ha decidit retre un homenatge a la tasca que realitza una associació com la de Salut Mental de Mataró i Maresme

El coronavirus ha trastocat la celebració del 25è aniversari de l’Associació de Salut Mental de Mataró i el Maresme. Tot i així, l'Ajuntament de la ciutat ha volgut retre’ls un homenatge per la feina feta al llarg d’aquests anys. Un homenatge que s'ha fet aquest dimecres a la Sala de Lleons del consistori i on hi ha estat present l'alcalde David Bote i la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo. 

La Covid-19 no només ha esgarrat la celebració del seu primer quart de segle de vida sinó que ha posat sobre la taula la necessitat de tenir associacions com la de Salut Mental de Mataró i Maresme. Segons la pròpia presidenta de l’entitat, Susana Plasencia, en els propers mesos es preveu que a causa de la  situació sanitària i la derivada crisi econòmica moltes persones patiran algun tipus de trastorn mental.

Per totes aquelles persones que creguin que necessiten atenció perquè sospiten que podrien estar patint alguna malaltia mental, l’associació es posa a la seva disposició. Per contactar amb ells es pot fer a través de la Fundació Hospital, trucant als telèfons 937550414 o al 690037537. També es pot enviar un correu a salutmentalmm@gmail.com o escriure’ls un missatge via xarxes socials.

Informa: L.Sanmiquel / J.Monfort