×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L'Arxiu Comarcal permet consultar 23 mil documents on-line

L'Arxiu Comarcal ja ha digitalitzat prop de 23mil documents des que va iniciar aquest procés ara fa un any i mig. La voluntat és oferir en línia la documentació de la que disposa aquest centre de recursos. Així ho ha detallat el director de l'Arxiu Comarcal del Maresme, Alexis Serrano, en una entrevista al Mataró al Dia. A més ha detallat que s'ha iniciat la digitalització d'acords de ple, partint de documents del segle 15. La previsió és arribar als acords dels anys 60 en un termini de 4 mesos.

A banda d'oferir la possibilitat de consultar els documents que l'Arxiu té en línia, un dels principals objectius és que els ciutadans siguin conscients que disposen d'aquesta possibilitat. Per això aprofiten al màxim la difusió a través d'activitats o publicacions.

Una altra de les novetats en la que treballa l'Arxiu del Maresme, conjuntament amb els arxius de Catalunya, és la possibilitat de fer cerques dins del propi document manuscrit en línia.

 

Informa: C.Sánchez