L'ARFA de la Residència Sant Josep publica un llibre

L’Associació de Familiars de Residents de la Llar de Sant Josep ha compilat en un volum els temes de reunió, les fites assolides i les millores aconseguides pels residents

L'ARFA de la Residència Sant Josep publica un llibre

L’Associació de Familiars de Residents de la Llar de Sant Josep es converteix en una referència en l’àmbit de la participació amb la publicació d’un llibre. L’ARFA ha compilat en un volum de 150 pàgines, amb imatges a tot color, tota la feina que han fet en els seus cinc anys d’existència i que han anat compartint al seu bloc. Els principals temes de reunió, les fites assolides i les millores aconseguides per als residents, són algunes de les peces clau d’aquest volum que porta per títol “L’ARFA, cinc anys d’història”. Des de l’entitat es mostren satisfets de la feina feta al llarg d’aquest lustre. 

Una feina que des de l’ARFA també han volgut compartir amb l’Ajuntament. La regidora de Benesar Social, Laura Seijo, ha assegurat que la manera de treballar i aconseguir millores de l’Associació de Familiars dels Residents de la Llar de Sant Josep és una referència i que podria exportar-se a altres centres, sempre amb l’objectiu de millorar la vida dels residents i de les seves famílies. 

L'Ajuntament va reconèixer l’interès en aquest llibre auto editat per l’ARFA en un acord per unanimitat al Ple de maig d’aquest any. A més el consistori ha sol·licitat a l’Associació una cinquantena d’exemplars per difondre els avantatges de la participació organitzada dels familiars.

 

Tags: