L'antic Casal Municipal de la Gent Gran de Cerdanyola es reconverteix en Espai Jove

Cerdanyola ha inaugurat aquest divendres l’equipament que acull l’Espai Jove del barri. Per donar a conèixer l’espai s’ha organitzat una visita amb l’alcalde, la regidora de Joventut, Marisa Merchán i de dues persones joves usuàries del centre. Recordem que s’aprofita el que, en el seu dia, va ser l’antic Casal Municipal de la Gent Gran, i s’ha adaptat als nous usos.  Gràcies a aquesta modificació es podrà augmentar el ventall i qualitat de recursos que es posen a disposició de les persones usuàries. Un equipament llargament reclamat al barri tant per adults com per jove.

L’equipament té entrada des del passeig de Ramon Berenguer III, fa cantonada amb el carrer del Rosselló, on té una sortida d’emergència. A més, l’espai compta amb un pati exterior que dona cap a la plaça de l’Onze de Setembre, en aquesta plaça és on es va fer el concert d’inauguració. En els 502 metres de l’Espai Jove l’equipament també ofereix una sala de treball intern de l’equip educatiu del mateix espai, una Sala polivalent, un espai individual d’atenció, una sala d’informàtica, o entre altres espais, una sala d’estudi. Aquesta última compta amb 20 ordinadors per accedir a internet i s’hi oferirà reforç escolar.

Durant les obres que van començar el passat mes de juliol, el servei d’espai jove s’ha continuat oferint a l’annex del Centre Cívic Cerdanyola. Mataró compta amb una Xarxa de quatre espais joves ubicats als barris de Cerdanyola, Rocafonda-El Palau, La Llàntia i Pla d’en Boet, que donen servei a persones entre 12 i 25 anys. La Xarxa d’Espais Joves de Mataró va comptar, durant el curs 2016-2017, amb un total de 400 persones joves inscrites al servei.

 

Informa: C.Sánchez