L'AMPA de l'Escola Peramàs inicia una campanya de protestes pels robatoris a les escoles

L'AMPA de l'Escola Peramàs inicia una campanya de protestes pels robatoris a les escoles

L'Associació de Mares i Pares de l’Escola Josep Manuel Peramàs protesta contra els robatoris a les escoles públiques de la ciutat. En concret, aquest centre de la ciutat ha patit dos assalts durant aquestes festes de Nadal. Per això s'han decidit a reclamar mesures de seguretat tant a l'Ajuntament de Mataró com al Departament d'Ensenyament de la Generalitat. També demanen que es reposin tots els materials que s’han robat o malmès. La primera acció prevista és una mobilització davant de l'Ajuntament el proper dijous 16 de gener, coincidint amb la celebració del primer ple de l'any.

Uns robatoris i atacs que també han patit molts altres centres de la ciutat. Aquests darrers mesos l'Institut Escola Mar Mediterrània, l'Escola Antonio Machado, la del Cros i la del Camí del Mig també han estat víctimes d'aquestes entrades. És per això que l'AMPA del Peramàs s'ha posat en contacte amb les associacions de famílies dels altres centres i el dia 15 celebraran una reunió per estudiar accions conjuntes. 

Precisament, aquest dimecres 8 de gener se celebrarà una reunió a l'Ajuntament en motiu dels robatoris a les escoles. Una reunió en la que també hi intervindran les comunitats educatives de les escoles afectades i Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.