L'Ajuntament de Vilassar de Mar investigarà l'ús que es feia de la nau cremada

En un comunicat ha explicat que no tenien constància que la nau estigués sent utilitzada com a habitatge per diferents persones amb un règim d’arrendament irregular

Fotografia: tvmataró

La reacció de l’Ajuntament de Vilassar a l’incendi i, sobretot, a la situació aparentment irregular que viurien les persones que habitaven al local cremat no ha tardat a arribar. Aquest matí en roda de premsa Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar, ha reconegut que el consistori desconeixia que hi haguessin persones que vivien en aquest immoble i que tot plegat ha sortir a la llum arran del foc. De fet, ha explicat que mai s’havia rebut cap denúncia al respecte. Els veïns de la zona, en canvi, han afirmat que com a mínim feia entre 5 i 6 anys que hi havia habitants en aquesta nau i que ho havien fet saber tant al consistori com a la Policia Local però que aquests, mai hi havien fet cap actuació.

D’altra banda, Del Clot ha detallat que la zona on s’ha produït l’incendi és industrial i, per tant, no tenia cèdula d’habitabilitat. Això vol dir que els inquilins que hi vivien tenien contractes com si lloguessin un local i no una vivenda. És per això que l’alcalde s’ha mostrat contundent a l’hora d’afirmar que en el cas que es provi que s’ha comès algun delicte per part dels propietaris del local, l’Ajuntament es personarà com a acusació popular.