L'Ajuntament de Mataró planteja millores pels Premis FEM Mataró 2022

El consistori treballa en millorar la propera edició dels Premis FEM Mataró 2022. Així ho ha explicat el cap de servei de projectes transversals i participació de l’Ajuntament de Mataró, Xavier Febrer, al programa Mataró al Dia d’aquesta casa. D’entrada plantegen ampliar el termini de presentació de documents a totes aquelles entitats i associacions que vulguin presentar un projecte a qualsevol de les categories. Febrer ha recordat però, que aquesta primera vegada a principis d’agost ja es van publicar els requisits i es va tenir tot un mes per poder presentar la documentació.

Segons l’Ajuntament el model dels guardons és bo tot i que assumeixen que van demanar molts requisits per accedir-hi. Segons Febrer valoraven els requisits com a una manera de valorar els Premis. Ara, però, segueixen treballant perquè asseguren que són uns premis molt importants per la ciutat i que és moment de fer-ne el seguiment. 

La primera edició dels Premis FEM Mataró 2022 es van lliurar durant la celebració de la Festa del Voluntariat a finals de novembre. Un acte on es va voler agrair a tots els voluntaris que participen activament a la ciutat amb projectes, idees o donant un cop de mà.

Informa: M.Gómez