L'Ajuntament continua desinfectant espais sanitaris i residències

coronavirus
Fotografia: Mataró Audiovisual

Personal contractat per l’Ajuntament de Mataró continua desinfectant espais sociosanitaris i residències de gent gran davant de la propagació de la pandèmia del coronavirus. Ahir al vespre es van portar a terme diverses intervencions. En concret a l’Hospital de Mataró, al sociosanitari de  Sant Jaume i Santa Magdalena, al CAP Mataró Centre, a l’Hotel Salut Mataró, situat a l'Hotel Atenea, i la residència Mediterrània. Avui aquesta empresa especialitzada ha seguit amb la tasca de desinfecció en diverses residències.

A principis de setmana, la UME també va contribuir en aquesta tasca. En concret, membres de la Unitat d’emergències de l’exèrcit espanyol van actuar ales residències Laia i el Mirador. També van actuar a l'antic edifici de la Llar Chesire, on hi ha traslladats diversos residents de la residència Els Garrofers de Canet de Mar.  

Per la seva part, la Generalitat va desinfectar la residència de gent gran de l’Avinguda Gatassa per una situació que els Departaments de Salut i Afers Socials qualifiquen de preocupant.

Informa: O.Debat