L'AFAM distingeix entitats i persones, claus en els seus 30 anys de vida

L'Ajuntament, cossos policials, Mataró Audiovisual i voluntaris amb una llarga vinculació han estat homenatjats amb una placa

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme ha celebrat el seu 30è aniversari homenatjant el seu voluntariat i col·laboradors. L’Espai Laru ha acollit aquest dissabte un acte que ha volgut agrair a diferents persones, entitats i institucions, com cossos policials, l’Ajuntament o persones vinculades des de fa anys amb l’entitat, el suport que han donat a l’associació al llarg d’aquestes tres dècades de maneres diverses. L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer ha fet entrega d’una placa d’homenatge a totes les persones a qui ha agraït la tasca.

Una cita que també ha servit per celebrar la trajectòria de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme. L’entitat fa tres dècades que acompanya i informa les famílies que tenen o tindran un dels seus membres afectats per aquesta malaltia neurodegenerativa.

Aquesta casa, Mataró Audiovisual, ha estat una de les institucions homenatjades aquest dissabte. El cap de continguts, Pep Andreu, ha estat l’encarregat de recollir la placa d’homenatge en nom de la ràdio i la televisió de Mataró. La periodista mataronina de TV3 Anna Lasaga va ser l’encarregada de conduir l’acte de l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer del Maresme.

Informa: C.Sánchez/M.Castilla