La xifra d’ingressats per Covid-19 cau per sota de la cinquantena

D'altra banda, durant l’última setmana s’han produït 6 defuncions, 18 menys que la setmana anterior

El nombre de persones ingressades per Covid-19 segueix caient al Consorci Sanitari del Maresme i se situa per sota de la cinquantena. Segons l’actualització d’aquest dimarts, hi ha 45 persones hospitalitzades entre l’Hospital de Mataró i l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. Això representa un descens de 12 pacients respecte divendres i de 24 en comparació amb dimarts passat, quan es fregava la setantena de casos.

A l’Hospital de Mataró, a hores d’ara són 43 les persones que hi ha ingressades per Covid-19.  Dimarts passat n’hi havia 54 i divendres 48.  A l’Hospital de Sant Jaume només hi ha dues persones hospitalitzades a hores d’ara, set menys que divendres i tretze menys que fa una setmana.

La xifra de crítics, però, es manté estable en 16 persones ingressades a la Unitat de Cures Intensives. Són les mateixes que hi havia divendres i una menys que dimarts passat.

El nombre de defuncions també s’ha reduït dràsticament l’última setmana. Segons informa el Consorci Sanitari del Maresme, s’han produït 6 decessos per Covid-19 durant l’última setmana. L’anterior se n’havien notificat 24.

Els indicadors tornen a anar a la baixa a Mataró

A Mataró, els indicadors de la Covid-19 tornen a baixar després d’un lleuger repunt aquest cap de setmana. Tot i que la velocitat de reproducció encara es troba al límit, amb un 0,91, és el primer dia que baixa després d’una setmana en augment. El risc de rebrot avui és de 370 punts, 32 menys que ahir quan també es va produir un lleuger augment d’aquest indicador. Durant l’última setmana s’han detectat 237 casos de Covid-19 amb gairebé 5.900 proves realitzades, el que deixa una positivitat del 4,76%.

 

Informa: S.Ruiz