La xarxa s'omple de records a Remigi Herrero

La mort de l’ex regidor mataroní Remigi Herrero ha colpit molta gent i així s’ha traslladat a les xarxes socials. Diverses han estat les reaccions i mostres de condol a la família, amics i al Partit Socialista de Mataró des d’ahir dimarts. 
El propi partit ha expressat el seu condol a la família i amics i han destacat la qualitat humana d’Herrero i l’han definit com una persona “de la que tots han après molt”. En aquesta línia també s’ha pronunciat l’alcalde de Mataró, David Bote, que ha assegurat que Herrero va ser clau “en la seva manera d’entendre la política i el servei públic”. 
També ha volgut dir adéu a Remigi Herrero a través de les xarxes l’ex alcalde Manuel Mas. Els dos van formar tàndem durant molts anys al govern de Mataró.
Els també ex alcaldes Joan Antoni Baron, també del PSC i Joan Mora, de Convergència i Unió, han dirigit unes paraules a Remigi Herrero. Baron ha ressaltat els diversos vessants d’Herrero, a l’escola, al partit o l’Ajuntament, llocs on ha afirmat que en va aprendre moltes coses.
Qui també ha acomiadat Herrero ha estat el primer secretari del PSC a Catalunya, Miquel Iceta, que ha assegurat que “han perdut un gran socialista i un gran company”. També han dit adéu a Herrero alguns membres del seu partit, com la diputada Alícia Romero o el regidor i diputat de la Diputació Xesco Gomar. 
Des de les diverses formacions polítiques que tenen o han tingut representació a Mataró han volgut mostrar el seu condol a la família, amics i partit de Remigi Herrero. Representants polítics o les pròpies formacions han lamentat la pèrdua de l’històric dirigent del PSC de Mataró a través de les xarxes socials.
Algunes entitats de la societat civil, la cultura, l’esport i la comunicació també han expressat el seu adéu a l’ex regidor i ex diputat socialista. Alguns exemples han estat les Diablesses, el Club Esportiu Mataró o el president d’Òmnium Cultural Maresme, Carles Estapé.