La ventilació de l’oci nocturn incrementa el soroll al Pla d’en Boet

Els veïns del barri asseguren que el xivarri de les discoteques s’ha intensificat respecte a abans de la pandèmia

La reobertura de les discoteques i les mesures per garantir la ventilació dels locals d’oci nocturn incrementen el soroll al Pla d’en Boet. Fa anys que els veïns del barri conviuen amb la problemàtica, però asseguren que després de la pandèmia el xivarri s’ha intensificat. Expliquen que el soroll comença a partir de la mitja nit dels caps de setmana i s’allarga fins ben entrades les 3 o les 4 de la matinada. El que més els molesta no és tant la música de les discoteques sinó l’incivisme i el soroll de la gent que fa botellots.

Els veïns que se’n veuen més afectats són els de primera línia, els que viuen als blocs de pisos més propers al polígon. Alguns utilitzen taps de les orelles per dormir i altres fins i tot han canviat el dormitori d’habitació, però el soroll persisteix.

El Pla d'en Boet és una de les zones de la ciutat on es concentra més volum de sortides nocturnes. Des de la reobertura de les discoteques ja s’han interposat 52 actes per fer botellots, 12 el primer cap de setmana i 40 el segon.