La vaga de taxis afecta Mataró amb serveis mínims

Mataró secunda la vaga indefinida de taxis que va sorgir a Barcelona i que a hores d'ara s'ha estès a una quinzena de municipis. Els treballadors de la capital del Maresme presten serveis mínims, el que implica que els taxis seguiran treballant en trajectes dins del municipi però descarten fer carreres fora, en desplaçaments a Barcelona o l'aeroport. Mataró compta amb un parc de 90 taxis dels quals una setantena secunden aquesta vaga. Són 20 vehicles els que presten els serveis mínims i 34 més s’han desplaçat fins a Barcelona per sumar-se a la mobilització.

Una vaga de taxistes que ja fa dies que està en marxa i que es va iniciar com a conseqüència de la concessió de 1.800 llicències VTC, de vehicles de lloguer amb conductor. El sector considera que empreses com Uber i Cabify representen un greu amenaça el servei públic del taxi.

Avui dilluns els taxistes es reuniran amb Foment per intentar resoldre el conflicte.

Altres municipis com Sabadell, Terrassa, Girona, Lloret de Mar, Granollers, Manresa, Igualada, Vilafranca del Penedès i les Terres de l'Ebre també s'han sumat a aquesta vaga indefinida.

 

Tags: