La víctima d’una punxada denuncia Cocoa per no fer-li cas

Una noia de 18 anys assegura que els porters de la discoteca mataronina no li van donar crèdit quan els hi va explicar que l'havien punxat

Fotografia: tvmataró

Tercer cas d’una noia punxada a Mataró mentre sortia de festa, segons ha pogut confirmar tvmataró. La víctima és l’Eva, una noia de 18 anys de Sant Adrià de Besòs que va ser agredida la nit del divendres 29 de juliol a la discoteca Cocoa, al Pla d’en Boet.  

Segons l’Eva, cap a les 5 de la matinada del dissabte va notar una punxada a la zona de darrere del genoll de la cama esquerra. Al cap de poca estona, va començar a trobar-se malament i es va adreçar al personal de seguretat de la discoteca. L’Eva considera que no va rebre el tracte adequat i per això ha decidit denunciar Cocoa a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Adrià de Besòs. Els responsables de la discoteca han declinat fer declaracions al respecte tot i que properament qui sí que es pronunciarà serà el secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona i província.

Eva (víctima de la punxada a Cocoa): Com que estava plorant em van treure fora. Em van preguntar què m'havia passat i jo els hi vaig explicar. És com que em van negar que m'hagués passat allò. Després, em van apartar a unes escales perquè estava plorant. Em van donar aigua, em van dir que esperés al voltant de deu minuts i un altre porter em va dir que tornés a entrar. Com que no em trobava bé li vaig dir que no volia entrar. Quan algú vagi, encara que sigui una falsa alarma, haurien de donar-li atenció mèdica, trucar una ambulància, ajudar-la... Ells no són metges per saber què li passa.

Un cop l’Eva va decidir abandonar la discoteca, es va dirigir a l’Hospital de Badalona, on la van derivar a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol per manca de mitjans. Segons l’informe mèdic al qual ha tingut accés tvmataró, se li va fer una analítica de sang i d’orina que no va presentar alteracions. Tot i així, la van mantenir en observació durant 6 hores. A més, per prevenció li van receptar un medicament per evitar una possible infecció del virus d’immunodeficiència humana, virus que pot acabar causant SIDA. L’Eva narra la sensació que va tenir arran de la punxada.

Eva (víctima de la punxada a Cocoa): Vaig notar com una mica de pressió i una punxada. M'havien clavat l'agulla. Em vaig espantar molt, em vaig posar nerviosa. Vaig intentar calmar-me dient que no podia ser allò. Després em vaig començar a marejar. Era un mareig com que se'm movia tot. Em costava caminar perquè se'm movia tot. 

El cas de la jove de Sant Adrià de Besòs se suma a la vintena de punxades denunciades des del 10 de juliol a Catalunya. A Mataró, a banda del testimoni de l’Eva, hi hauria dues noies més, de 16 i 19 anys, que haurien estat víctimes d’una punxada la nit de divendres a dissabte. Una d’elles,al Parc Central en el marc de Les Santes i l’altra, també a la discoteca Cocoa.