La temporada d'estiu arrenca a les platges amb novetats i previsions positives

Mataró espera superar aquest estiu els registres de visitants de l’any passat. Segons la regidora de Promoció Econòmica, Núria Moreno, les previsions apunten a que se sobrepassarà el 85% d’ocupació hotelera del 2018 durant aquesta temporada estival. Una temporada d’estiu en què l’Ajuntament de Mataró vol posar en valor el mar i el front marítim sota la campanya “Mataró connecta amb l’estiu” per poder atraure turisme a la ciutat i a través de la qual es posarà èmfasi tant en la platja i les activitats aquàtiques com en les zones comercials o la gastronomia. És per això que s’instal·larà una zona esportiva amb diversos elements fixes, com les que hi ha a la biblioteca Antoni Comas o al TecnoCampus, i s’ampliarà l’oferta d’activitats nàutiques amb surf de vela i passejos amb embarcacions ràpides. 

Per aquesta temporada d’estiu, des de l’Ajuntament s’han realitzar diverses millores en el servei de platges. D’una banda, per incrementar la seguretat, a la platja del Varador s’ha  delimitant un carril d’entrada i sortida d’ embarcacions lleugeres, com caiacs o pàdel surf. A més, s’ha instal·lat una pèrgola per a millorar l’espera de les persones amb mobilitat reduïda que utilitzen la cadira amfíbia.

Per promocionar el patrimoni de la ciutat, s’han programat per aquest estiu 16 visites guiades en anglès i francès de la ruta “El Modernisme a Mataró”.

A més, per reforçar l’atenció al visitant, aquest any també s’habilitarà un Punt d’Informació Turística al Centre Cívic Cabot i Barba i s’ampliarà l’horari d’obertura de l’Oficina d’Informació Turística de la planta baixa de l’Ajuntament.

Informa: S.Ruiz