La temporada alta de platges arriba amb un nou canal nàutic

Iniciada la temporada alta de platges. Fins el proper 11 de setembre les Platges de Ponent, Varador, Callao i Sant Simó comptaran amb servei de vigilància des de les 10 del matí i fins les 7 de la tarda. Un servei que seguirà donant Pro Activa amb un total de 16 efectius, entre les embarcacions de vigilància i els patrullatges per la sorra. Per aquest anys s'han plantejat dues novetats la primera la instal·lació d'un canal nàutic a la platja del Varador, donant resposta així a una reclamació ciutadana dels últims anys. L'altra és la potenciació del bany assistit, amb un nou mecanisme per poder arribar amb més facilitat a l'aigua, que complementa les línies de vida, l'allargament de les passeres i la instal·lació d'una pèrgola ombrívola pel bany adaptat. Aquest servei s’ofereix d'11 del matí a 6 de la tarda i cal sol·licitar-lo prèviament a Creu Roja. 

L'any passat des del servei es van registrar més de 3.000 advertències a usuaris de la platja, els més habituals per pujar als espigons, pescar en zones de bany o per la presència d'embarcacions nàutiques a la zona de bany.

La temporada alta de platges va arrencar el passat 22 de juny. Abans, des del passat 18 de maig, es trobava activa el que es coneix com a temporada mitja, amb servei de vigilància només durant el cap de setmana.

 

A.Gual