×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La tecnologia, imprescindible per seguir amb l'activitat educativa

Amb l'aturada de les escoles, instituts i universitats, alguns professors i alumnes han decidit seguir amb l'activitat educativa des de casa. Una solució possible gràcies a la tecnologia i el gran ventall de possibilitats que ofereix. Manel Trenchs, professor de batxillerat l'Escola Pia Santa Anna i reconegut l'any 2017 com el 8è millor professor de tot l'estat, ha explicat a Mataró Audiovisual que fa temps que implementa la tecnologia a les seves classes i per això tant a ell com els seus alumnes els ha resultat senzill seguir amb les classes de forma virtual.

Trenchs explica que tot i que les classes online no són comparables amb el contacte presencial, el núvol dona moltes eines per seguir amb l'activitat. Compartir pantalla li permet explicar a través d'una pissarra virtual. També utilitza el Kahoot, per repassar continguts a partir de qüestionaris de múltiple resposta, el Google Classroom per enviar tasques i posar dates d'entrega i les Sites de Google per penjar continguts.

El docent recomana en aquestes circumstàncies excepcionals que els nois i noies agafin hàbits d'estudi i mantinguin el contacte amb el professorat. Pels més petits una opció podria ser, diu, crear un vídeo de contingut amb el Tik Tok, una aplicació que permet crear vídeos curts a partir de música i elements gràfics.

Informa: J.Peñaranda