La Selectivitat 2020 arrenca marcada per la crisi sanitària

Selectivitat 2019 al Tecnocampus

Aquest matí arrenquen les Proves d'Accés Universitari, que aquest any arriben amb novetats a causa de la crisi sanitària. A banda de l'endarreriment, aquest any la Selectivitat passa a durar quatre dies, en comptes de tres com era habitual, per poder esponjar la concentració d'alumnes a les aules. Precisament, per aquest motiu les assignatures obligatòries s'han repartit al llarg d'aquests quatre dies, en comptes de concentrar-les els primers dies.

Per garantir la màxima seguretat entre els alumnes, les aules on es facin les proves estaran més buides en comparació amb altres anys i cada estudiant haurà de seure cada dia al mateix lloc. La mascareta serà obligatòria a les zones comunes, però no durant els exàmens si es pot mantenir la distància de seguretat d'1,5 metres.

Aquesta primera jornada arrencarà amb la prova de Llengua castellana i literatura a les 9 del matí i fins a les 10:30. A partir de les 12 serà el torn per les optatives de Ciències de la Terra i del medi ambient, Fonaments de les Arts i Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials. Aquest primer dia de selectivitat es tancarà amb els exàmens d'Anàlisi musical, Història de l'Art i Física que començaran a les 15 h.

Aquest 2020, més de 40.000 estudiants s'examinaran de les PAU, marcant un nou rècord d'inscrits.

 

Informa: S.Ruiz