La segona noia punxada a Cocoa se suma als retrets pel tracte del local

La víctima assegura que el personal de la discoteca va minimitzar el cas i va atribuir els fets a la seva imaginació.

Fotografia: tvmataró

Noves crítiques a Cocoa per l’atenció prestada a les noies punxades a la discoteca. La segona de les víctimes d’aquest cap de setmana se suma a les queixes pel tracte del personal del local. La noia, una jove de 16 anys veïna de Calella, prefereix preservar el seu anonimat.

A.S.R. (segona víctima d'una punxada a Cocoa): Un cop allà (a l’ambulància) és veritat que abans de jo parlar amb els nois de l’ambulància, hi havia una noia que estava descrivint un noi que havia vist (el suposat agressor). Llavors va arribar una cambrera i ens va fer callar a totes les noies d’allà. Ens va dir que calléssim i que paréssim de donar descripcions d’una persona que estava dins del seu recinte perquè era una cosa molt greu i que com que les notícies ara estaven volant per les xarxes socials, estàvem influenciades i que ens estàvem emparanoiant.

Aquesta segona víctima va rebre la punxada al braç dret i un cop dins l’ambulància, mentre estava sent atesa, es va començar a marejar.

A.S.R. (segona víctima d'una punxada a Cocoa): Tenia molt mal de braç. Em deien els de l’ambulància: “et notes el braç com quan et van punxar pel Covid?”. I els hi vaig dir que sí. Tenia formigueig per tot el braç, vaig estar tota la nit amb mal de cap, marejos... Un cop a l’Hospital jo era la primera perquè després va venir una altra noia. Em fan tenir allà en observació 15 hores. Quan va passar tot, em van fer unes anàlisis i per sort no m’han passat cap malaltia.  

A banda de les anàlisis, per prevenció, l'A.S.R. haurà de visitar el metge de manera sovint en els propers mesos i, a més, ha de prendre’s un medicament per prevenir un possible contagi de VIH.

Després d’aquesta experiència, aquesta menor ha decidit denunciar el cas als Mossos d’Esquadra. Respecte Cocoa, no els hi ha interposat una denúncia però sí que ha presentat un full de reclamacions queixant-se del tracte que va rebre.