×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La segona jornada Sorori-Art reflexiona sobre la creació artística i el feminisme

La segona edició del Sorori-Art, emmarcat en els actes del Dia de la Dona, ha donat el tret de sortida amb un debat sobre creació artística i feminisme que ha volgut posar sobre la taula l’art com a eina de transformació social. El debat, moderat per la periodista de Mataró Audiovisual, Laura Cera, s’ha fet a la Plaça de l’Ajuntament i ha comptat amb la participació de la pianista i compositora, Clara Peya, les components del grup de rap Tribade i la productora audiovisual i directora del documental Les Resilients, Cristina Madrid. Totes elles han explicat com donen veu al feminisme i a les dones i totes les reivindicacions que porta implicit aquest concepte, a través de les seves creacions, les lletres de les cançons o els missatges que transmeten als seus públics.

Sorori-Art va néixer de la dinamització dels Espais Joves de la ciutat, formats amb perspectiva de gènere. Aquest any se centra en la cultura, l’art, la música i el món audiovisual.

La jornada organitzada pel Servei de Joventut es va reprendre el dissabte a la tarda amb tallers, exposicions, un photocall i els concerts de diferents combos de l’Escola Municipal de Música de Mataró i les pròpies Clara Peya i Tribade.

Informa: M.Gómez / L.Cera / P.Costa