La segona Fira Animalista i Vegana de Mataró acull una quarantena d'expositors

Mataró acull per segon any consecutiu la Fira Animalista i Vegana. Una cita que aquest 2018 passa a doblar el nombre d’expositors i comptarà amb una quarantena d’entitats. Es tracta d’un esdeveniment que pretén conscienciar de la responsabilitat d’acollir un animal, de la importància de denunciar els maltractaments i d’oferir la possibilitat de descobrir el veganisme com a opció d’alimentació. La segona fira animalista canvia d’emplaçament i aquest any enlloc de celebrar-se a l’Espai Firal del Parc Central tindrà lloc a la plaça de la Música. 

La fira començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins les 8 del vespre d’aquest diumenge dia 6 de maig. Un dels plats forts, el protagonitzarà l’advocada animalista Olga Ortiz amb una xerrada sobre el maltractament animal i la denúncia d’aquestes pràctiques. Posaran sobre la taula el cas del ruc del ferroveller, que recordem va acabar sent entregat a una entitat protectora.

Pel que fa al públic assistent, l’organització creu que aquest any se superaran el centenar de visitants que van aconseguir congregar l’any passat.