La Residència Sant Josep celebra Carnestoltes amb la visita de Pellofa XLII

Amb un ‘Hola avis de Mataró’ entrava en Pellofa XLII a la Residència Sant Josep on s’hi va celebrar, com cada any per Carnestoltes, l’entrega de premis a les millors disfresses. Al llarg d’aquestes setmanes, diferents centres de dia i residències de la ciutat han guarnit els interiors dels seus edificis i han vestit els seus avis i àvies amb disfresses fetes per Carnaval. En el cas de la Residència Sant Josep, el tema escollit va ser el sistema solar. Segons Montse Roura, una de les Educadores Socials de la Residència Sant Josep, la gent gran espera amb il·lusió l’arribada d’aquest dia.

L’acte va començar a les 5 de la tarda. L’entrada d’en Pellofa XLII acompanyat dels Botargues va revolucionar la sala. I és que el rei del Carnestoltes no s’atura. Per Maria Núria Bages, una de les àvies de la Residència Sant Josep, rebre en Pellofa cada any és un plaer i destaca que el d’enguany ha tingut una actuació impecable.

Tot i que tots els centres de dia i residències van participar, els millors de cada categoria es van endur un reconeixement especial. Aquest any, la residència Laia i el centre de dia Sent Actiu van recollir el primer premi. En Pellofa XLII i la seva guàrdia van abandonar la residència després d’haver fet passar una bona estona tant als avis com als familiars reunits a Sant Josep.

Informa: L.Sanmiquel/J.Monfort